ارزیابی کار و زمان، و مشاوره در زمینه پیاده‌سازی یا بهبود ساختار برنامه‌ریزی تولید در جهت کاهش بهای تمام شده

امروزه ساختار سیستم‌های تولیدی به سمت ساختار توزیع‌شده گرایش دارد و وابستگی‌های داخلی و افزایش عدم اطمینان، سبب افزایش پیچیدگی فرایندهای تولیدی شده است. لذا سیستم‌های سنتی برنامه‌ریزی وکنترل تولید نمی‌تواند الزامات مسائل بزرگ‌تر امروزی را برآورده سازد. یک سیستم چندعاملی روشی است که فعالیت‌های تعریف شده را از طریق ارتباط، همکاری و هماهنگی مؤثر میان عوامل، انجام می‌دهد. این روش نه‌تنها دارای ویژگی‌های سیستم توزیع‌شده نظیر اشتراک‌گذاری منابع، قابلیت اطمینان و پاسخگویی به‌موقع است بلکه می‌تواند مسائل بزرگ و پیچیده را از طریق ارتباط موثر میان عواملی که یک سیستم خوش‌بینانه، دارای قابلیت اطمینان و خود سازمان‌یافته را به ارمغان می‌آورد، حل نماید.

جرگیوس در کتاب خود سه نوع عدم قطعیت عمده بر روی یک برنامه تولید را به شرح زیر بیان نموده است.

عدم اطمینان در فرایند عرضه خارجی: سفارش‌های خرید استخراج‌شده از برنامه تولید که باید به‌موقع تأمین  شود دارای عدم اطمینان در تاریخ و میزان تحویل است.

عدم اطمینان در پیش‌بینی تقاضا: کلیه برنامه‌های تولید، متمرکز بر پیش‌بینی تقاضا و تعهدات موجود است. ازآنجاکه پیش‌بینی‌ها هرگز دقیق نیستند، تقاضای واقعی نسبت به پیش‌بینی‌ها متفاوت بوده و درنتیجه سیستم با یک خطای پیش‌بینی مواجه خواهد شد.

عدم اطمینان در فرایند عرضه داخلی: یک برنامه تولید متکی به ‌پیش‌بینی‌های ظرفیت تولید، حمل‌ونقل و عملکرد عرضه (تولید) است که می تواند عدم قطعیت‌هایی در زمان و حجم برنامه‌ریزی شده ایجاد نماید.

اما راهکار رفع چالش های فوق چیست؟

پیشنهاد ما برای کنترل و رفع چالش های فوق، مطالعه کتاب برنامه ریزی تولید جامع با رویکرد نگهداری و تعمیرات (کاربردی) است. گروه مشاوران سانیار اندیش بهره وران به طور تخصصی فرایند های تولید، برنامه ریزی تولید، کنترل موجودی و نگهداری و تعمیرات در راستای دستیابی به تحویل به موقع با حداقل بهای تمام شده را ایجاد و بهینه سازی می نماید.